Gezin doucht niet meer om bezeten badkamer

Een gezin uit Boedapest heeft onlangs voor veel geld hun badkamer verbouwd. Toch weigert de Hongaarse familie er te douchen. Volgens Laszlo Csrefko heeft niemand minder dan Satan bezit genomen van de nieuwe badkamer.

De badkamer van het gezin is onlangs voorzien van een nieuw bad, een nieuwe douche en nieuwe wandtegels. Toen Laszlo's vrouw Andrea als eerste de douche mocht inwijden, klonk er ineens een angstschreeuw vanuit de badkamer. De 47-jarige vrouw rende naakt de badkamer uit toen ze de duivel in een van de tegeltjes herkende.

"Ik kwam naakt onder de douche vandaan toen ik zijn ogen naar me zag staren", vertelt ze. "Ik schreeuwde en rende de badkamer uit." "De afbeelding valt niet weg te poetsen en was ook niet te zien bij het zetten van de tegels", beweert haar 52-jarige echtgenoot. "De duivel is 's nachts op de tegels verschenen en niets krijgt hem er weer vandaan."

"De kamer is altijd ijskoud en zelfs de kachel aanzetten werkt niet. We douchen er dan ook niet omdat het er te eng is. We wassen ons nu beneden bij de gootsteen." Het stel heeft inmiddels een duivelsuitdrijver in de armen genomen om Lucifer uit de badkamer te krijgen. "We hebben hulp van God of de geesten nodig, anders zijn we genoodzaakt de badkamer voorgoed af te sluiten."

Een foto van de duivelse badkamer is in het bronartikel terug te vinden