Toezichthouders lovend over Britney Spears

De beheerders van het geld van Britney Spears zijn zeer positief over de gesteldheid van de zangeres. De toezichthouders spreken daarmee de beschuldigingen van seksuele intimidatie en kindermishandeling door haar voormalige bodyguard tegen. Spears staat al tweeënhalf jaar onder toezicht wegens psychische problemen.

"Het gaat ontzettend goed met Britney", verklaarde de advocaat van haar vader, die momenteel het geld van zijn dochter beheert, volgens Radar Online. "Ze heeft net een geweldige vakantie achter de rug met haar vriend en ze brengt veel tijd door met haar kinderen."

Een voormalig bodyguard deed vorige week aangifte van seksuele intimidatie en kindermishandeling door Spears. "De aanklacht die meneer Flores heeft ingediend was puur voor sensatie", reageert een toezichthouder van de popster. "Hij had de klacht tegen ons moeten indienen. Hij weet dat mevrouw Spears onder toezicht staat."

Spears werd in 2008 onder toezicht gesteld, omdat ze mentaal erg in de war was. Het lijkt inmiddels een stuk beter te gaan met de zangeres. De curatele kan alleen worden opgeheven door de rechter. Op 30 september staat een nieuwe hoorzitting gepland.