Waspoeder en handdoekrollen bij lijk in kliko

Bij de jonge vrouw die in 1999 werd gevonden in een klikobak in het riviertje de Gaasp bij Driemond zijn onder meer negen zakken waspoeder en een aantal handdoekrollen gevonden. Dat heeft de politie dinsdagavond bekendgemaakt in het tv-programma Opsporing Verzocht.

De identiteit van de omgebrachte vrouw is nog altijd onbekend. Op een kledingstuk van de vrouw, die deels in beton was gegoten, zat een bijzonder label vastgenaaid, zo meldde het zogenoemde Review & Cold Caseteam. De bij haar aangetroffen zakken waspoeder en handdoekrollen waren vermoedelijk bedoeld voor industrieel gebruik.

De politie heeft afbeeldingen van de voorwerpen vrijgegeven. Het onderzoeksteam wil graag in contact komen met mensen die de gevonden artikelen herkennen en er meer over kunnen vertellen.

De afgelopen anderhalve week hebben allerlei media uitgebreid aandacht besteed aan de zaak, waarbij onder meer het gereconstrueerde hoofd van de onbekende jonge vrouw werd getoond. Inmiddels zijn 51 tips binnengekomen, waaronder 'een aanzienlijk' aantal bruikbare. Om die nader te onderzoeken zijn zes extra experts op de zaak gezet.

Submitter:  Bron: Novum