Ferguson over Rooney: "Dit geen tweede keer"

Sir Alex Ferguson van Manchester United heeft Wayne Rooney een waarschuwing gegeven. De Engelse spits bezocht prostituees terwijl zijn vrouw zwanger was. "Dit mag geen tweede keer gebeuren", aldus Ferguson.

Ferguson hield Rooney afgelopen weekend buiten de selectie voor het duel met zijn oude club Everton. De trainer nam zijn speler hiermee in bescherming. Maar voorafgaand aan die beslissing zou Ferguson Rooney flink de les hebben gelezen. Dit mag van Ferugon niet nog eens gebeuren.

Manchester United neemt het dinsdag tegen Old Trafford op tegen Glasgow Rangers. Ferguson liet weten dat Rooney hoe dan ook speelt. Tijdens dat duel zullen de fans van de Rangers zich met spreekkoren richten tot Rooney. Dat liet Andy Kerr, voorzitter van de supportersclub, al weten. "Door de recente gebeurtenissen zullen wij speciale aandacht aan hem besteden. Ferguson zou hem beter thuis laten."

Ook aanstaande zondag zal het niet makkelijk worden voor Rooney. Dan speelt hij met Manchester United namelijk tegen aartsrivaal Liverpool.