[WvdW] Uitslag NAC Breda- Feyenoord

NAC heeft zojuist de thuiswedstrijd tegen Feyenoord gewonnen. De ploeg uit Breda won met 2-0 dankzij twee treffers van Robbert Schilder.

NAC begon afwachtend aan de wedstrijd en liet het initatief aan de Rotterdammers. Feyenoord zorgde alleen voor gevaar met schoten van afstand. De eerste beste kans van de wedstrijd was voor NAC. De kopbal van Amoah vlak voor rust werd echter gekeerd door doelman Van Dijk.

De wedstrijd wilde in de tweede helft ook niet op gang komen. NAC bleef afwachten en Feyenoord ontbrak het de macht om de defensie van de club uit Breda in de problemen te brengen.

Zes minuten voor tijd was het dan toch 1-0 via Schilder. In de blessuretijd zorgde diezelfde Schilder met een vrije trap voor de eindstand. Feyenoord eindigde het duel overigens met tien man omdat invaller Martins Indi vlak voor tijd door arbiter Bossen van het veld werd gestuurd.