Huntelaar: "Positief blijven"

Klaas-Jan Huntelaar debuteerde met een 2-0 nederlaag bij Hoffenheim voor Schalke 04. De spits is teleurgesteld en vindt dat het team nog veel moet verbeteren.

"Ik had me zo voorgenomen om bij mijn debuut te winnen", verklaarde de Nederlandse aanvaller op de website van Schalke 04. "Dat is helaas niet gelukt. We moeten de kop niet laten hangen en positief blijven."

In de 58ste minuut was Huntelaar dicht bij de gelijkmaker, maar hij kopte op de lat. "Christoph Moritz gaf een voorzet op maat en kon inkoppen. Helaas ging de bal de keeper (Tom Starke, red.) nog tegen de lat. Als de bal er in was gegaan, hadden we wellicht wat tastbaars mee kunnen nemen."

"Het was een zware wedstrijd", liet hij verder weten. "We hebben gestreden, maar aanvallend weinig gebracht. We hebben een goed resultaat nodig. Volgende week moeten we verder werken. We moeten het eenvoudigweg beter gaan doen en wedstrijden gaan winnen."

Schalke verloor zijn eerste drie competitiewedstrijden en speelt komende week tegen Olympique Lyon in de Champions League. "We leven van wedstrijd naar wedstrijd", besloot Huntelaar. "Eerst Lyon, dan Dortmund. Dat zijn twee belangrijke wedstrijden."