Man klaagt winkel aan na rukken op wc

Een man uit het Texaanse Houston die twee jaar geleden werd opgepakt wegens het rukken in een herentoilet van een winkelcentrum aldaar, klaagt nu zowel de First Colony Mall als het beveiligingsbedrijf aan. De 41-jarige rukker houdt namelijk bij hoog en laag vol dat hij slechts aan het plassen was.

De beste man werd op 23 augustus 2008 in de kraag gevat door beveiligingspersoneel van het winkelcentrum. Hij werd aangeklaagd wegens schennispleging, maar werd vorig jaar door de jury vrijgesproken. De man klaagt nu op zijn beurt de eigenaren van het winkelcentrum en het beveiligingsbedrijf aan. Volgens hem heeft nu last van emotionele en psychische problemen.

Volgens de aanklacht ging de man op die dag naar het winkelcentrum om een shirt te kopen. Voor het passen moest hij eerst nog even plassen, maar hij bleek een lastige zeikerd. "Hij ontdekte dat hij problemen had met plassen en schat dat hij zo'n vijf tot acht minuten bij de urinoir stond", leert de aanklacht ons.

Na het afslaan van zijn penis tegen de rand en het sluiten van zijn gulp, ging de man naar zijn auto om daar zijn creditcard op te halen. Hier werd hij benaderd door een beveiliger. Deze haalde de politie erbij die hem weldra in de boeien sloeg.