[Sitenews] FOK! goes Japanese!

FOK! Goes Japanese!

De komende weken gaat FOK! op de Japanse tour! Op het forum kom je talloze topics tegen die met Japan, het land en de cultuur te maken hebben.  In bijna alle subfora valt wel iets puur Japans te bespreken! Maak sushi in 'Culinesse à gogo' fotografeer jezelf als geisha in 'Userfoto's' of praat in 'Planes, Trains & Automobiles' bijvoorbeeld over het uitstekende openbaar vervoer in Japan.

Als je benieuwd bent hoe het zou zijn om in Japan te wonen kan je natuurlijk een kijkje nemen in het 'Kaaskoppen in het buitenland' subforum. Heb je een toevallig een bonsaiboompje dat wel een knipbeurt kan gebruiken? In Flora & Fauna weten ze precies hoe je dat moet doen. Dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijke topics.

Ook FOK!games heeft de aankomende weken een uitgebreid aanbod met betrekking tot Japan. FOK!games reist af naar Tokyo om live verslag te doen vanaf de Tokyo Games Show (TGS). De Tokyo Game Show (TGS) is de grootste gamebeurs in Azië. Dit jaar viert men de twintigste editie van de beurs. Natuurlijk zijn er de nieuwste games te zien en te spelen, niet alleen de globaal uit te komen spellen, maar ook de spellen die Japan niet snel zullen verlaten. In de dagen voorafgaand aan de TGS zal FOK!games ook verslag doen van vele andere evenementen met betrekking tot games en Japan. Natuurlijk kan je ook alles lezen over de persoonlijke ervaringen in Japan.

En natuurlijk gaan we ook op het FOK!weblog uitgebreid aandacht besteden aan onze gekke Japanse vrienden met de nodige vreemde en boeiende filmpjes en feitjes uit Japan.

Jij kan ook bijdragen aan de FOK!themaweek door zelf topics te openen en mee te praten over alle mogelijke onderwerpen. Niets is te gek, zolang het maar over Japan gaat. In dit topic staat een overzicht van alle topics die iets met Japan of de Japanse cultuur te maken hebben.

Om in de Japanse sfeer te komen kan je hier een FOK!fotoreportage over Japan bekijken.

Klik hier om naar het overzicht met JAPan topics te gaan!