Bèta invites LittleBigPlanet 2 deze week

In 2008 verscheen LittleBigPlanet voor de PlayStation 3 en was een groot succes. Ook een succes was de bèta die de maanden voor de release al voor veel plezier bij vele gamers zorgden. Ook deel 2 zal een bèta krijgen waarvoor deze week de eerste uitnodigingen verstuurd zullen worden.

Sony heeft bekend gemaakt dat ze deze week de eerste uitnodigingen op de digitale bus zullen doen. Toch zal niet zomaar iedereen een invite krijgen. Er zal worden gekeken hoe actief je bent geweest met het eerste deel en zo wordt bepaald of je in aanmerking komt voor de bèta van het tweede deel.

LittleBigPlanet 2 brengt een hoop nieuwe dingen naar de serie. Natuurlijk zal de game wederom een singleplayer bevatten waarin je verschillende levels door kunt lopen met een hoop nieuwe speeltjes. Ook de create-mode is weer aanwezig met een hoop nieuwe toevoegingen waarmee je niet alleen je eigen platform-levels kunt maken, maar zelfs hele nieuwe games zoals shooters en strategie-games. Voor een overzicht van alle nieuwe snufjes in LittleBigPlanet kun je terecht bij onze preview van de game.

LittleBigPlanet 2 verschijnt begin november voor de PlayStation 3.

LBP 2