Gearbox over Aliens, Brothers en Borderlands

Tijdens de PAX zijn er een aantal vragen gesteld aan Gearbox, de ontwikkelaar die het aandurft Duke Nukem Forever af te maken. Gearbox is ook al bekend van Borderlands en de Brothers In Arms-games. Daarnaast hebben ze ook nog onder andere een Aliens-game in ontwikkeling waar ze het eventjes over hadden.

In 2009 kondigde Gearbox Aliens: Colonial Marines aan, hier is nog verder niks over bekend maar Gearbox is er wel druk mee bezig. SEGA wordt de uitgever en de rechten liggen bij 20th Century Fox, die beide een dikke vinger in de pap hebben. Beide steunen het project nog volledig en zodra Gearbox wat mag zeggen over het project dan komt dat vanzelf.

Alhoewel er officieel nog geen nieuwe Brothers In Arms-game is aangekondigd geeft Gearbox aan dat we wel wat kunnen gaan verwachten in de toekomst. Het is alleen nog niet bekend welke richting ze opgaan met het spel maar Brothers In Arms is Gearbox' eerste originele game de ze ontwikkeld hebben en daar wordt echt wel voor gezorgd aldus Gearbox.

Ook Borderlands kon op aandacht rekenen want de game zal gratis DLC krijgen in de vorm van een levelcap update tot level 69 en de balans wordt verder getweaked voor de release van Claptrap's Revolution op 28 september.

Naast al deze dingen was er ook nog een ander nieuwtje, in 2008 kondigde Gearbox aan met een spel bezig te zijn dat groter dan groots zou zijn. Dit spel is niet de nieuwe Duke Nukem en Gearbox is er nog steeds mee bezig. Wat denken jullie? Borderlands 2?

Logo