'Openingszin? Jij hebt een opening, ik heb zin'

De politie van het Amerikaanse Platte City heeft een man opgepakt die een wel erg platte manier had gevonden om een vrouw het bed in te lullen. Charles Cook, een ideale kandidaat om voor Kerstman te spelen (zie foto), besloot geen openingszin te gebruiken voor een aantrekkelijke vrouw maar koos voor de directe aanpak. Hij haalde zijn jongeheer uit zijn broek en vroeg haar of zij hem wilde bevredigen.

Cook bleek eerst juist een echte heer, aangezien hij de vrouw in kwestie een lift gaf. Eenmaal in de auto vroeg hij haar of ze thuis nog wel eens van bil ging. Vervolgens stopte hij bij een vriendin van de vrouw waar ze even uitstapte.

Toen de vrouw even later weer instapte, had Cook inmiddels zijn eenogige slang tevoorschijn gehaald. Met zijn geslacht in de hand vroeg hij haar of deze wel groot genoeg was om haar te bevredigen. Daarnaast informeerde hij nog even fijntjes of hij ook even met haar poesje mocht spelen.

De vrouw hield echter haar gezicht in de plooi en vroeg Cook haar naar huis te brengen. Als een echte heer deed hij dit, waarna de vrouw eenmaal thuis direct de politie belde. Deze heeft hem opgepakt en beschuldigd van seksueel wangedrag. Met een beetje pech mag Cook nu een half jaar met Bubba in een cel zitten en een boete van vijfhonderd dollar betalen.