DWDD terug op Nederland 3

Het programma De Wereld Draait Door (DWDD) en zijn presentator Matthijs van Nieuwkerk kijken uit naar het nieuwe tv-seizoen, dat maandag 6 september weer van start gaat. Het uiterst succesvolle programma van de VARA gaat voor het eerst vanaf de nieuwe locatie op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam uitzenden.

"Het is even wennen want alles is nieuw, de redactieruimte, de studio. Het ziet er geweldig uit en de sfeer op het Westergasfabriekterrein is fantastisch, het bruist hier", aldus eindredacteur Dieuwke Wynia.

Tot en met het voorjaar van 2011 zal DWDD weer dagelijks om 19:30 te zien zijn op Nederland 3. "De redactie draait al op volle toeren, er staan spannende gasten op de agenda, we introduceren nieuwe tafeldames en -heren en we zijn erg blij met onze nieuwe huisband Go Back To The Zoo. Kortom Matthijs en de redactie staan te popelen om te beginnen."

Naast de gebruikelijke actualiteiten zullen ook de muziekoptredens, opmerkelijke tv-fragmenten, Fokke & Sukke en Lucky TV weer te zien zijn. De Jakhalzen keren terug met het nieuwe teamlid Lex Uiting.

Bezoek ook het DWDD-topic op het forum.


Parodie Henry van Loon op De Wereld Draait Door: Jakhals Kutlul