Uitslag FC Den Bosch - RKC Waalwijk

FC Den Bosch en RKC Waalwijk hebben in hun onderlinge duel de punten gedeeld. In De Vliert bedroeg de eindstand 2-2.

Na een doelpuntloze eerste helft leek de wedstrijd zich in de tweede helft in het voordeel van FC Den Bosch te keren. John Verhoek opende de score in de 54e minuut. Slechts vijf minuten later wist Wilmer Kousemaker de 2-0 op het scorebord te zetten. Toch kon Den Bosch in eigen huis geen driepunter behouden.

Voor RKC was Fred Benson namelijk goud waard. De aanvaller scoorde twee keer waardoor er nog een punt mee naar Waalwijk ging. De spits sloeg toe in de 77e minuut. Na de aansluitingstreffer kwam de gelijkmaker vlak voor het eindsignaal.

De RKC'ers staan nu op de zevende plaats van de Jupiler League. Den Bosch bezet de negende plaats. Bekijk hieronder de samenvatting.