Giggs weet zeker dat Rooney weer regelmatig gaat scoren

Manchester United-spits Wayne Rooney wist zaterdag in het duel met West Ham United tot scoren te komen. Het was zijn eerste doelpunt van het seizoen, maar volgens zijn ploeggenoot Ryan Giggs komt het aantal doelpunten van Rooney dit seizoen dik in orde.

"We hebben dit seizoen pas drie wedstrijden gespeeld en Wayne heeft in slechts twee van deze wedstrijden gespeeld. Een doelpuntenmaker is een doelpuntenmaker, en vooral met een seizoen als dat van vorig jaar, is hij vastbesloten om er weer voor te gaan", aldus Giggs tegenover MUTV.

"Berba (Dimitar Berbatov, red.) is sterk uit de startblokken gekomen. In de wedstrijden heeft hij al veel kansen weten te creëeren en te benutten. Maar iedereen moet zijn steentje bijdragen, middenvelders, verdedigers, iedereen. Als ploeg moeten we meer doelpunten maken met spelers van alle posities."

"We hadden het liefste al negen punten gehad, maar dat is niet gelukt. In onze twee thuiswedstrijden hebben we een paar heel goede dingen laten zien, wat mooi is. We weten dat we in een betere positie terecht kunnen komen, maar de laatste twee jaren hebben we bij Fulham verloren, dus misschien kunnen we dit ook al seen punt winst beschouwen", zo meldt Giggs over het puntverlies tegen Fulham.