Tofste baas - Kwartfinale - Dag 45

Vandaag hebben we natuurlijk weer twee kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

MechaHitler (Wolfenstein 3D)
Wolfenstein 3D wordt gezien als één van de belangrijkste redenen dat First Person Shooters populair werden op de PC. Toch was de game controversieel te noemen. Als BJ is het je taak om verschillende doolhoven te doorzoeken en de Nazi's te verslaan. Deze doolhoven zijn behangen met hakenkruizen en als eindbaas is de grote leider, Adolf Hitler, de tegenstander. Deze heeft een robotpak aangetrokken en is met twee grote mini-guns niet makkelijk om te verslaan.

Bowser (Mario-serie)
Wie Mario zegt, zegt eigenlijk ook meteen Bowser. Deze aartsvijand van de besnorde loodgieter komt vrijwel in elke Mario-game terug. In de meeste games doet hij zijn best om Princess Peach te ontvoeren, maar in andere games strijdt hij tegen Mario en zijn vrienden in kartraces en tennismatches. Wat Bowser zo speciaal maakt is moeilijk uit te leggen want de gevechten met hem zijn vaak niet erg speciaal en ook heeft hij niet heel erg veel diepgang. Toch heeft Bowser bij de meesten een warm plekje in het hart en is hij één van de meest bekende games-bazen aller tijden.

Mecha HitlerBowser

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.