Studentes uit de kleren in Utrecht

Deze week houden veel universiteiten hun introductieweek. Het is traditie dat de nieuwe aanwas de gekste opdrachten moet uitvoeren, en ook in Utrecht is dat het geval. Daar gingen de dames en heren massaal uit de kleren.

De studenten in spe moesten zich vanochtend verzamelen op de Neude, waar ze dachten een kaartenhuis te moeten bouwen. Niets bleek minder waar. Hun werd de opdracht gegeven met alle kleren die zij droegen een zo'n lang mogelijk lint te vormen.

De 'feuten' wisten een lint te vormen van maar liefst 165 meter. Dit ging echter niet zonder slag of stoot. Sommige leerlingen besloten zich tot op de huid uit te kleden om zo meer bonuspunten te verdienen. Hoewel de dames eerst schuchter bleven toekijken, gingen ook bij hen even later de kleren uit.

Voorzichtig werden de sokken en schoenen ingewisseld voor bh's. Later werden deze vervangen door T-shirts en bloesjes omdat deze nu eenmaal langer zijn. Helaas voor de heren waren de studentes toch te verlegen om zich geheel bloot te geven.

Voor enkele foto's van mooie, halfblote studentes, check de bron