Kleuter vindt volgespoten condoom in hotel

Een weekendje op stap met oma is voor een familie uit Alpharetta, in de Amerikaanse staat Georgia, uitgedraaid op een nachtmerrie. De vierjarige kleinzoon van Carmen Jones trof in de hotelkamer een gebruikt condoom aan. Sindsdien leeft de familie in angst en woede.

De oma had op 31 juli haar twee kleinkinderen meegenomen naar attractiepark Six Flags in Georgia. Omdat ze de volgende dag een bezoekje aan een aquarium op het programma hadden, ging het drietal overnachten in een hotel in Atlanta. Bij aankomst in het hotel bleken er geen zeepjes te liggen en lagen er te weinig handdoeken. Omdat ze te moe was om van hotelkamer te ruilen, liet ze deze bezorgen door het hotelpersoneel en ging slapen.

Plotseling zag oma hoe haar kleinzoon een gebruikt condoom tussen de lakens vandaan haalde en ermee begon te spelen. Jones pakte het kapotje af en vroeg het hotelmanagement om mondwater om de mond van haar kleinzoon schoon te spoelen. Van het hotel kreeg ze als goedmakertje de overnachting, het ontbijt en de entree naar het aquarium gratis en hiermee leek de kous af.

De echte horror kwam pas later. Aan het eind van het dagje zeedieren kijken werd de kleuter ineens ziek. De volgende dag ging ze met hem naar de dokter, maar die kon niets vinden. Omdat het slechter met hem bleef gaan, ging Jones enkele dagen later zelfs met haar kleinzoon naar het ziekenhuis. Sindsdien komt het ventje bijna dagelijks in het ziekenhuis en bij de dokter, in afwachting van de uitkomst van de SOA- en HIV-tests.

De familie is vastbesloten het hotel aan te klagen voor al het aangedane leed. De oma heeft inmiddels een advocaat in de arm genomen.