Tofste baas - Kwartfinale - dag 41

Zoals beloofd gaan we vandaag weer verder met de Tofste Baas-competitie. Er zijn nog tien bazen in de race en vandaag zullen de eerste twee het tegen elkaar op gaan nemen.

Vandaag hebben we twee kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

GlaDOS (Portal)
De Genetic Lifeform and Disk Operating System, kortweg GlaDOS genoemd, is de computer die Apenture Laboratories in Portal leidt en is de 'vijand' in Portal. GlaDOS heeft een serie van testkamers ontwikkeld die je als speler zult moeten voltooien. Ondanks dat de computer de speler verschillende beloningen, zoals een cake, voorhoudt voor het voltooien van de kamers, ontpopt ze zich als een kwaardaardig brein dat je aan het einde van de game zult moeten verslaan. De donkere humor die het karakter met zich meebrengt zorgt ervoor dat ze de harten van veel gamers heeft gewonnen.

Sarah Kerrigan (StarCraft)
Sarah Kerrigan, ooit een normale vrouw, maar door proeven veranderd in een van de ghosts, geheimzinnige soldaten van de Terrans tegen de Zerg en Protoss. In een missie werd haar basis volledig overlopen door de Zerg en werd ze gevangengenomen, blijkt later. Door de Overmind is ze nu het nieuwe speeltje van de Zerg, Kerrigan is de Queen of Blades en van plan om het hele universum te veroveren.

GlaDOSSarah Kerrigan

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.