Jordania: "Chelsea-duo en Aissati komen"

Vitesse hoopt zo snel mogelijk de eerste aanwinsten te presenteren sinds de overname door Merab Jordania. De Georgische clubeigenaar heeft bevestigd dat Slobodan Rajkovic, Nemanja Matic en Ismaïl Aissati de eerste versterkingen zijn.

Jordania bevestigde de komst van het drietal aan een journalist van De Telegraaf. "Rajkovic en Matic komen, en ook Aissati is onderweg." Verder wordt ook een andere jeugdspeler van Chelsea, de 17-jarige Jacob Mellis, aan de Arnhemmers gelinkt.

Rajkovic en Matic waren dit weekend aanwezig in de Gelredome, waar Vitesse de eerste wedstrijd sinds de overname met 0-3 van FC Twente verloor. De thuisploeg haalde met een brilscore de rust, maar na de openingstreffer van Marc Janko kwam Twente pas echt op gang.

De nieuwe eigenaar zat zelf ook op de tribune en hij zag dat de fans veel vertrouwen in hem hebben. Met spandoeken vroegen de fans Jordania om hun dromen te verwezenlijken. Bij zijn presentatie van vorige week maandag repte de Georgiër al over een landstitel die binnen drie jaar binnen zou moeten zijn.