Krakers willen jonge poesjes afslachten

De krakers zijn woedend over het op handen zijnde kraakverbod. Een anonieme kraakbeweging pikt het dan ook niet langer en neemt harde vergeldingsmaatregelen. Voor ieder ontruimd kraakpand zullen zij een jonge kat om het leven brengen.

"Wij, een anonieme, autonome groep krakers, verklaren hierbij, dat bij elk kraakpand dat als gevolg van het kraakverbod ontruimd zal worden, één kitten van minder dan 10 weken omgebracht zal worden", schrijft actiegroepering Poesje AU! aan het Vrij Media Centrum Nederland. "Criterium hierbij is dat ze lief en schattig zijn, en net lol beginnen te krijgen in het leven."

Schijnbaar hebben de krakers een bloedhekel aan de lieve poesjes, want de diertjes zullen een gruwelijke dood sterven. "De jonge katten zullen verder gruwelijk, bloederig, en pijnlijk afgemaakt worden, op een manier waarbij er geen twijfel meer bestaat over of ze nog leven: nee dood zijn ze", waarschuwen de krakers. Zo wil de actiegroep katten vierendelen met behulp van een viertal fietsen of het beestje zelfs boven de snelweg hangen.

"Ook het mes, de hakbijl, de ijzerzaag, de knuppel, de zeis, het kapmes, de kloofbijl, de goeiendag, de koevoet, de cirkelzaag, de legerkist, de bankschroef, de nijptang, de benzinefles, of de versnipperaar worden niet geschuwd", belooft Poesje AU!. Met de stoffelijke resten weten zij ook wel raad. Deze willen zij aan de deur van de eigenaar van het ontruimde pand spijkeren.

Of men Poesje AU! serieus moet nemen of met een korreltje zout, is nog niet bekend. Feit is wel dat iemand die dit in zijn geest haalt behoorlijk ziek is. Voor enkele foto's van hun gruwelijke daden, check de bron