Bitchfight eindigt met striptease in restaurant

Een vrouw heeft vanochtend heel wat opschudding veroorzaakt in een restaurant in de Australische stad Darwin. Terwijl men in het volle etablissement aan het genieten was van een ontbijt, begonnen twee vrouwen met elkaar te vechten. Uiteindelijk besloot een van de vrouwen zich uit te kleden.

Volgens getuigen had de 39-jarige letterlijk slaande ruzie met een andere vrouw. Aanleiding voor het gevecht was de man die hen gezelschap hield in de eettent. Plotseling trok de vrouw haar kleren uit waarna ze een sigaret opstak.

"Dat was behoorlijk schokkend", reageert de eigenaar van het Cool Spot Café. "Mensen waren juist bezig met eten." De aanwezige kinderen werden snel naar een ander zaaltje afgevoerd en de politie werd gebeld om de vrouw te arresteren. Het is nog niet duidelijk of ze onder invloed was.

Hoewel sommige mensen de spontane striptease wel konden waarderen, regende het klachten. "De twee dames waren aan het ruziën over de man die met hen mee was. Het ging er hard aan toe, de een had de ander tegen de grond gewerkt. Terwijl ze zich verdedigde, trok ze haar shirt omhoog en toonde haar borsten. Vervolgens trok ze haar kleren uit, stak een sigaret op en ging liggen."