Jongen met hockeystick toegetakeld in Delft

Een groep jongeren heeft zondag een 19-jarige Delftenaar flink toegetakeld met steekvoorwerpen en een hockeystick. Dat gebeurde bij een school aan de Obrechtstraat. De jongen brak zijn arm en liep steekwonden in zijn zij en schouder op.

De ruzie ontstond volgens de politie bij een tramhalte op de Aart van der Leeuwlaan. De jongen liep daar met vrienden. De groep kreeg ruzie met een andere groep jongeren, die op dat moment bij de tramhalte zat. Al ruziënd liep de groep verder richting de school.

Daar ontstond een gevecht waarbij de groep die bij de tramhalte zat, hulp kreeg van nog meer jongeren uit een kleine, rode auto. De vrienden van het slachtoffer wisten op tijd weg te komen, maar hijzelf niet. Nadat hij was afgeranseld, lukte het hem om zelf bij een ziekenhuis te komen.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk vanaf de Martinus Nijhofflaan iets hebben gezien. De politie zoekt in het bijzonder een fietser die het slachtoffer na de vechtpartij heeft aangesproken. Het slachtoffer zou niet op de fietser hebben gereageerd omdat hij te verward was.