Transseksueel vlak na geslachtsoperatie verkracht

Een 21-jarige man uit Kirgizië heeft zich afgelopen weekend in Moskou laten ombouwen naar een vrouw. Het slachtoffer, een bekende stylist, had dit beter niet kunnen doen. Even later werd de kersverse vrouw verkracht door twee mannen.

"Een 21-jarige vrouw afkomstig uit Kirgizië kwam 's zondags bij de politie. De vrouw beweerde dat ze was verkracht door twee mannen. Echter, toen de vrouw haar paspoort toonde, bleek dat ze eigenlijk een man was", laat een politiewoordvoerder weten. "Voor zover bekend kwam het slachtoffer, een bekende styliste uit Kirgizië, naar Moskou voor een geslachtsveranderende operatie en ontmoette twee van zijn landgenoten in een restaurant in Moskou."

Het duo was enorm blij een landgenote te ontmoeten in de door smog geplaagde stad. Ze nodigden haar uit om mee te komen naar hun appartement. Even later bleek de mooie vrouw een man te zijn.

Desondanks zaaide de transseksueel geen verwarring bij de twee heren. "Een van de heren ging met de transseksueel naar bed en gaf haar na afloop geld voor een taxi." Het slachtoffer ging hierop naar de politie omdat zij het bedrag een persoonlijke vernedering vond. Ondanks de bizarre omstandigheden worden de daders aangemerkt als verkrachters. Van hen ontbreekt nog ieder spoor.