Man komt klaar in flesjes water en laat collega drinken

Een man uit het Amerikaanse Fullerton is gisterochtend door de politie gearresteerd. De 31-jarige Michael Kevin Lallana zou op twee verschillende dagen zijn sperma hebben geloosd in een waterflesje van een vrouwelijke collega. De onwetende vrouw dronk het vieze water beide keren op, waarna zij ziek werd.

Het eerste incident vond plaats op 14 januari van dit jaar. Lallana kwam het kantoor van zijn collega binnen, begon zich af te trekken en ejaculeerde in het flesje water dat op haar bureau stond. Vervolgens zette hij het flesje terug. Bij binnenkomst zag het slachtoffer het flesje staan en begon te drinken. Omdat zij zich na het drinken van het water met een extraatje ziek voelde, gooide zij het flesje weg.

Drie maanden later werden de dader, het slachtoffer en zes andere collega's overgeplaatst naar een andere vestiging van het bedrijf waar zij werken. Hier besloot Lallana op 9 april zijn collega voor de tweede keer dezelfde poets te bakken. Na een slok wist zij al wat er aan de hand was. Omdat ze zich weer ziek voelde, besloot de vrouw het flesje naar een laboratorium te sturen voor onderzoek.

Het lab nam even later contact op met het slachtoffer en vertelde haar dat het flesje sperma bevatte. De vrouw besloot hierop aangifte te doen bij de politie. Deze heeft de dader gisterochtend opgepakt.

De rechtszaak zal op 14 september plaatsvinden. Indien Lallana wordt veroordeeld, kan hij drie maanden tot zelfs drie jaar achter tralies belanden. Daarnaast wordt hij bijgeschreven in het register van zedendelinquenten.