Jessica Simpson wil kleine borsten en dikke kont

Hoewel Jessica Simpson aan een drastisch dieet is begonnen, is er een lichaamsdeel dat wel wat extra kilootjes kan gebruiken. De zangeres/actrice wil graag een groot achterwerk. Dit heeft Jessica verklapt in een interview aan het Britse tijdschrift UK's Closer.

"Ik heb een blankevrouwenkont", vertelt ze. "Ik heb geen dikke kont. Ik zou liever een gemiddeld postuur willen hebben. Dan zou ik iets van mijn borsten kunnen afhalen en dit aan mijn billen toevoegen om in balans te blijven."

De dertigjarige blondine snapt maar niet waarom haar jojogewicht zoveel mensen interresseert. "Mensen praten al een jaar over mijn gewicht. Beroemd zijn voor het aankomen van een paar kilo is belachelijk! Ik voelde me echt niet zo vet als iedereen mij vond. Zelfs de president maakte er opmerkingen over."

Jessica geeft verder aan dolblij te zijn met haar nieuwe vriend, footballspeler Eric Johnson. Hij heeft haar zelfvertrouwen enorm omhoog gekrikt. "Ik ben zelfverzekerder dan ooit. Ik heb meer vrede met mezelf en de dingen die op mijn pad komen."


Niks mis met die tieten...