St. Claire had inzinking Joling niet door

Bonnie St. Claire zag niet meteen in dat haar goede vriend en collega Gerard Joling overwerkt raakte. De zangeres bracht onlangs samen met Joling de single 'Morgen Wordt Alles Anders' uit. "Zijn koppie moet even worden leeggemaakt", legt Bonnie uit in De Telegraaf.

De single kwam uit op 3 augustus. "Ondanks dat Gerard al wat promotiewerk voor onze single per telefoon afhandelde, drong het bij mij niet meteen door dat zijn accu leeg was", geeft de 60-jarige St. Claire toe.

Maar als de zangeres terugredeneert, valt elk puzzelstukje op z'n plek. "Als je op een rijtje zet welke bergen werk Gerard verzette, is het ook weer niet verbazingwekkend dat het even tijd is om de batterij op te laden", vindt St. Claire. "Gelukkig is hij er volgens mij op tijd bij. Daarbij komt dat Gerard een sterke man is die er echt wel weer bovenop komt."

"Waar Gerard bij is gebaat, is zijn vakmoeheid te boven te komen. Zijn koppie moet even worden leeggemaakt", legt Bonnie uit. "Ik zou het niet op mijn geweten willen hebben dat hij omwille van mij doordendert en het als gevolg daarvan nog zwaarder krijgt. Dat heeft hij niet verdiend, die lieve schat."

St. Claire had inzinking Joling niet door
St. Claire had inzinking Joling niet door (Foto: Novum)