Geen afscheid voor Landzaat, Babovic en De Guzman

Denny Landzaat, Stefan Babovic en Jonathan de Guzman zien er vanaf om voorafgaand aan een thuiswedstrijd afscheid te nemen van de supporters van Feyenoord. Dat schrijft De Telegraaf.

Vorige week maakte alleen Kevin Hofland van de gelegenheid gebruik om zich door de fans te laten uitzwaaien. Dat gebeurde rondom de thuiswedstrijd van de Rotterdammers tegen FC Utrecht. Feyenoord won dat duel met 3-1.

Landzaat, Babovic en De Guzman kregen van de clubleiding ook de kans om in het zonnetje te worden gezet, maar het drietal deed het niet. Landzaat, die wel aanwezig was bij het emotionele afscheid van Giovanni van Bronckhorst, heeft net als Babovic nog geen nieuwe club gevonden. De Guzman verkaste onlangs naar Real Mallorca.

Feyenoord begon het seizoen dus met een zege op Utrecht, maar de ploeg van Mario Been blameerde zich zondag tegen Excelsior. Op bezoek bij 'het kleinere broertje' ging de club met 3-2 onderuit. Mario Been was na afloop woedend op Tim de Cler, met wie hij in de rust een meningsverschil had.