Vrouw krabt gezicht aanrander open

De politie is op zoek naar een man die een 32-jarige vrouw heeft aangerand op een landelijke zijweg van de Lanck in het Limburgse Boukoul. De vrouw liep zaterdagavond om 19.30 uur hard toen een man op de fiets haar aansprak.

De man ging naast haar rijden en werkte haar tegen de grond. De vrouw verdedigde zichzelf door haar belager in zijn gezicht te slaan. Ook krabde ze zijn gelaat tot bloedens toe open. Toen ze begon te gillen koos de man eieren voor zijn geld en ging er op de fiets vandoor. De vrouw sprak vervolgens op de Lanck een man op een bromfiets aan die haar naar het dorp escorteerde. De politie vraagt de bromfietser zich te melden, omdat hij mogelijk een belangrijke getuige is.

Verder is er een signalement van de aanrander verspreid. Het betreft een blanke zongebruinde man begin veertig jaar met een gezette lichaamsbouw. Hij heeft een flinke bos bruin haar met slag. Zaterdag had hij een korte broek en een wit T-shirt aan. De dader spreekt Nederlands met een Limburgs accent. Mogelijk heeft de man verwondingen in zijn gezicht.