De Cler en Feyenoord maandag om de tafel

Tim de Cler gaat maandag met de clubleiding van Feyenoord in gesprek om het incident van zondag te bespreken. De verdediger werd zondag door trainer Mario Been in de rust van de uitwedstrijd tegen Excelsior (3-2) gewisseld.

Been was in de kleedkamer boos op zijn spelers, die net een slechte eerste helft hadden gespeeld. De Cler ging echter tegen de coach in en vond het wel lekker gaan, waarop Been furieus reageerde. "Hij stelde zijn eigen ego boven dat van het team. Ik hoef hem dit seizoen niet meer terug te zien."

"Met een nachtje slapen is de emotie er misschien een beetje af en daarna zullen de partijen met elkaar overleggen hoe nu verder", zegt zaakwaarnemer Karel Jansen een dag na het incident in De Telegraaf. "Tim zal uiteraard aanwezig zijn bij het gesprek."

Ook Leo Beenhakker is maandag present. "Ik weet wat er is gebeurd in de kleedkamer, maar ik wil ook het verhaal van De Cler horen. Dan gaan we kijken hoe hiermee om te gaan. Tijd nemen voor afkoeling en bezinning is in deze situatie het beste." De Cler wil zelf nog niets over het voorval kwijt.