Ruiz wacht geduldig op mogelijke transfer

Bryan Ruiz lijkt FC Twente te gaan verruilen voor Sevilla, maar de aanvaller is daarbij afhankelijk van de transfer van Luis Fabiano. Zo lang die nog niet rond is, wacht Ruiz rustig af, zo zegt hij in De Telegraaf.

Sevilla wil Ruiz contracteren als vervanger voor Luis Fabiano, die aan Olympique Marseille wordt gelinkt. De Fransen lijken echter van de Braziliaan af te zien, omdat de vraagprijs veel te hoog is. Daarom wordt nu Ruiz genoemd als nieuwe aanvaller van L'OM.

"Ik moet geduldig zijn. Dat is niet zo moeilijk, want een paar weken geleden leek het erop dat er helemaal geen transfer zou komen. Nu moet ik gewoon afwachten", aldus de Costaricaan. De 24-jarige Ruiz heeft in zijn contract een vaste transfersom van vijftien miljoen euro staan.

De aanvaller hoopt echter dat Twente hem ook bij een lager bod wil laten gaan. "Vijf jaar geleden waren er heel veel teams die zulke bedragen konden betalen. In de huidige markt is het veel moeilijker. Ik hoop dat FC Twente ook genoegen neemt met een lager bedrag, maar misschien is dat niet realistisch."