Van den Brom baalt: "Goed spel, geen punten"

ADO Den Haag heeft na twee speelronden nog altijd nul punten. John van den Brom, trainer van de Haagse formatie, was na afloop van de verloren wedstrijd tegen Roda JC (1-3) vooral teleurgesteld.

"Het is zuur als je twee keer goed hebt gespeeld en op nul punten staat. Ik had er mij veel meer van voorgesteld", liet Van den Brom na afloop weten. Toch deelde de oefenmeester ook een aantal complimenten uit. Zo was hij zeer te spreken over het harde werken, de manier van spelen en het creëren van kansen.

Van den Brom keek echter ook met een kritische blik naar zijn elftal. "Bij de eerste twee doelpunten van Roda JC hebben wij kinderlijk lopen verdedigen. De tweede goal was van onze kant zelfs lachwekkend."

Harm van Velthoven, trainer van Roda JC, was opgetogen na de zege en loofde het spel van zijn aanvallers. "Mooie combinaties van ons. Daarna werd ADO sterk. Die ploeg heeft het in die fase laten liggen, wij waren de kluts volledig kwijt. Na rust hebben we het beter gedaan en konden wij zelfs winnen met een derde doelpunt. Wij staan er met vier punten uit de eerste twee duels goed voor."