Ooijer: "Niets meer van PSV gehoord"

André Ooijer verkaste deze zomer van PSV naar Ajax. Een overstap die normaliter niet goed valt bij de supporters van de Eindhovenaren.

De 36-jarige centrumverdediger kon transfervrij vertrekken bij de Eindhovense formatie, aangezien deze zijn contract niet verlengde. De routinier, die nog met het Nederlands elftal op het WK in Zuid-Afrika speelde, moet bij Ajax de nodige ervaring in de ploeg brengen.

"Ik ben direct na mijn vakantie gaan onderhandelen met Ajax. Afgelopen week wilde ik nog wel even langs bij PSV, maar dat heb ik uiteindelijk niet gedaan. Ik heb niets meer van hun kant gehoord", aldus Ooijer in het Algemeen Dagblad.

In het verleden kwam Ooijer al uit voor PSV, waar hij vorige zomer na een dienstverband bij Blackburn Rovers terugkeerde. De overstap naar Ajax valt mogelijk verkeerd bij de fans van PSV. "Ik weet niet hoe het zit met de fans en of ze me deze stap kwalijk nemen. Ik heb het in de afgelopen jaren in ieder geval enorm naar mijn zin gehad bij die club", besluit de hoofdpersoon.