Uitslagen Jupiler League speelronde 1

De Jupiler League is weer van start gegaan. Hieronder vind je onder andere alle uitslagen en de stand.

MVV heeft al één van de zeven minpunten heroverd vanavond. Dat hadden er echter drie kunnen zijn, maar de Maastrichtenaren gaven tegen FC Volendam een 2-0 voorsprong uit handen. Voorjans en Van Hyfte zorgden in de 35e en 38e minuut binnen drie minuten voor een 2-0 voorsprong. FC Volendam maakte die voorsprong na rust in hetzelfde tijdsbestek goed. In de 56e en 59e minuut scoorden Van der Werdd en Tuyp: 2-2.

Telstar kwam tegen BV Veendam na veertien minuten op voorsprong door een doelpunt van De Vogel. Lange tijd wisten de Velsenaren die voorsprong vast te houden, maar in de 97e minuut sloeg het noodlot toe. Van Huizen maakte hands, waarna de topscorer van de Jupiler League van vorig seizoen, De Leeuw, via een penalty de 1-1 binnenschoot.

Helmond Sport en sc Cambuur staan na de eerste speelronde bovenaan, beide ploegen wonnen met 1-0 van respectievelijk FC Den Bosch en FC Dordrecht. FC Zwolle won met 3-0, maar staat wegens puntenaftrek op 2 punten. AGOVV Apeldoorn won met 3-1 en staat nu op -3, Almere City FC won ook met 3-1 en staat nu op 0 punten.