Professor Layton gaat in oktober Londen redden

Professor Layton and the Lost Future zal vanaf 22 oktober te verkrijgen zijn in Europa en zal het derde deel in de serie zijn voor de DS. In dit deel zul je 165 nieuwe puzzels en raadsels moeten oplossen terwijl je de toekomst van de Engelse stad Londen moet redden. Je zult met de metro en de "Laytonmobile" kunnen reizen.

In het spel zal de professor een brief krijgen van zijn hulpje Luke, alleen die brief komt tien jaar uit de toekomst en je wordt gevraagd om hulp te bieden om de stad Londen te redden. In het spel zal er ook meer bekend worden over de professor aan de hand van volledig geanimeerde filmpjes die flashbacks voorstellen. Zo zul je meer leren over de professor zijn verloren liefde en hoe hij aan zijn hoed komt.

Nieuw in de game zal zijn het gebruik van de Super Hint, mocht je echt vastzitten dan kun je daar gebruik van maken en wordt het je iets makkelijker gemaakt. Het spel zal in Amerika Professor Layton and the Unwound Future heten, waarom de naamsverandering voor Europa is onbekend.

Layton
Professor Layton