Milf heeft seks met twee 13-jarige jongens

De politie uit het Californische Livermore heeft een 42-jarige inwoonster uit die plaats opgepakt. Christine Hubbs wordt ervan beschuldigd seks te hebben gehad met twee dertienjarige jongens.

Volgens de buren is de knappe tandartsvrouw een graag geziene gast in de sjieke buurt waarin zij woont. Ze stond bekend om het feit dat zij graag kinderen uit de buurt en vrienden van haar eigen drie kinderen liet meerijden in haar Hummer. Volgens de politie is zij hierin te ver doorgeschoten.

"Het eerste slachtoffer kwam graag bij haar over de vloer", laat de politiechef weten. "Het was het vriendje van haar dochter. Zo leerde zij hem kennen."

Hubbs heeft maar liefst 67 aanklachten tegen haar lopen vanwege het aangaan van een seksuele relatie met twee minderjarige jongens. De vrijpartijen begonnen twee jaar geleden, toen de jongens slechts dertien jaar jong waren.

"We hebben ook ontdekt dat zij de jongens overlaadde met geschenken. Zo kregen zij onder meer een Xbox en een creditcard, en nam zij hen regelmatig mee uit eten", weet een andere politieman. De mooie vrouw liep tegen de lamp toen een naaktfoto van haar werd aangetroffen op de gsm van een van de slachtoffers.


Een kort filmpje over de milf