Donald Duck randt jonge moeder aan

Een 27-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Pennsylvania is woedend op Donald Duck. De vrolijke vriend zou April Magolon tijdens een bezoek aan Disney World in Florida bij haar tieten hebben gegrepen, zo blijkt uit een gerechtelijk document. Hoewel het incident al ruim twee jaar geleden plaatsvond, eist de jonge moeder nu pas geld van de geile woerd.

De moeder uit Upper Darby bezocht in mei 2008 samen met haar verloofde en kinderen Disney World. Toen ze Donald Duck zag, vroeg ze hem om een handtekening. In plaats van vlug een krabbel te geven, graaide de eend naar haar borsten en molesteerde haar, zo beweert Magolon. Hierna maakte Donald een verontschuldigend gebaar.

Ruim twee jaar later kan de mooie moeder haar woede over het incident niet langer verkroppen en is ze naar de rechter gestapt. Ze klaagt Disney aan voor nalatigheid en toebrengen van emotionele schade. Voor al het leed eist de vrouw maar liefst een halve ton in dollars van de entertainmentgigant. De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan.