Duke Nukem Forever alsnog door Borderlands studio?

Nadat de gehele wereld eindelijk vrede had met het feit dat ‘Duke Nukem Forever’ nooit realiteit zou worden, begint de geruchtenstroom opnieuw. Je ziet hem al aankomen: ‘Duke Nukem Forever’ is weer in de maak!

Bronnen (die jammer genoeg anoniem willen blijven) laten weten dat Gearbox Software, onder andere verantwoordelijk voor Borderlands, het project hebben overgenomen van 3D Realms. Take-Two heeft nog steeds de rechten om het spel uit te geven, maar ze weigeren commentaar te geven over de status van het project. Dit helpt natuurlijk de geruchten, omdat ze ook niet ontkennen dat de game misschien toch nog gemaakt gaat worden.

Gearbox Software directeur Randy Pitchford weigert ook iets te melden over het project. Hij vond het dan wel weer leuk om aan te geven dat hij wat meer duidelijkheid zal geven op de Penny Arcade Expo in Seattle. Dit suggereert dat er in ieder geval iets in de pijpleiding zit!

Het gaat om ‘Duke Nukem ForNever’ dus we durven niet te veel te hopen dat hij er toch gaat komen, maar stiekem doe we dat toch. Het grappige is natuurlijk dat de game ondertussen zo ontzettend lang op zich laat wachten dat hij haast nooit aan de verwachtingen kan voldoen. Hoop doet leven!