Tofste baas - Tweede ronde - dag 36

Mecha Hitler heeft gisteren weten te winnen waardoor hij door gaatnaar de kwartfinales.

Vandaag hebben we weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

M. Bison (Street Fighter-serie)
M. Bison, een taaie vechter uit de Street Fighter-serie die met zijn syndicaat genaamd Shadaloo de wereld probeert te beheersen. Natuurlijk gaat dit niet altijd even goed want hij wordt regelmatig gedwarsboomd. Bison had zijn entree in Street Fighter 2 waarin hij het tournament organiseerde en als eindbaas fungeerde voor de singleplayer. Bison toont zichzelf daarna in meerdere games, speelt in films en doet zelfs mee in een Street Fighter-comic.

Sarah Kerrigan (StarCraft)
Sarah Kerrigan, ooit een normale vrouw, maar door proeven veranderd in een van de ghosts, geheimzinnige soldaten van de Terrans tegen de Zerg en Protoss. In een missie werd haar basis volledig overlopen door de Zerg en werd ze gevangengenomen, blijkt later. Door de Overmind is ze nu het nieuwe speeltje van de Zerg. Kerrigan is de Queen of Blades en van plan om het hele universum te veroveren.

Big Daddy (Bioshock)
Big Daddies (ook bekend als protectors) zijn genetisch aangepaste mensen, die zichzelf in een enorm duikpak hebben gehesen. Hun primaire doel is om Little Sisters te beschermen, terwijl ze hen begeleiden in Rapture, de stad onder water. En jij moet als speler van BioShock nu net die Little Sisters te pakken krijgen.

M. BisonSarah Kerriganig Daddy

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.