Giovanca mist slaap door kritiek

Giovanca ligt af en toe wakker van opmerkingen van anderen. "Ik heb geen schijt aan dingen", vat de 33-jarige zangeres samen in Grazia. "Ik zou dat wel graag willen, vooral aan de mening van anderen."

"Mensen die heel hard roepen dat het ze niets uitmaakt wat anderen denken, geloof ik nooit. Ik kan nog van slag zijn als iemand er een kuttweet uitstuurt", illustreert Giovanca. "Met mijn beroep moet je daar wel schijt aan hebben, anders kun je net zo goed inpakken." De 33-jarige is bekend van nummers als 'Drop It' en 'On My Way', maar werkt ook als tekstschrijfster en model.

Dat laatste blijft Giovanca als het aan haar ligt nog jaren doen. "Ik ga door zolang ik het leuk vind, al heb je wel een houdbaarheidsdatum." De Alkmaarse ziet het modellenwerk niet als carrière. "Het was altijd mijn bijbaantje, ik kon het doen dus why not?"

De zangeres, die zichzelf 'megasaai' noemt, is al drie jaar gelukkig met haar vriend. "Hij maakt muziek", is alles wat Giovanca loslaat over haar geliefde. Wel heeft de zangeres grootse toekomstplannen. "Ik wil graag kinderen. Ze moeten je wel gegund zijn, het komt wanneer het komt."

Giovanca mist slaap door kritiek
Giovanca mist slaap door kritiek (Foto: Novum)