Salcido schermt wederom met interesse

Carlos Salcido leek de clubs na zijn uitstekende WK voor het uitkiezen te hebben. Geen enkele club meldde zich echter officieel bij PSV, maar nu lijkt dat te gaan veranderen.

De Mexicaanse verdediger wilde eigenlijk vertrekken uit Eindhoven en ging er ook vanuit dat hij een nieuwe club ging vinden. Tot een overgang kwam het dusverre echter niet, waardoor PSV ervan uitgaat dat Salcido nog een seizoen bij de club zal blijven.

De hoofdrolspeler zegt dinsdag in de belangstelling te staan van verschillende Engelse clubs, maar Marcel Brands, de technisch manager van de Eindhovenaren, weet van niets. "Er spelen opnieuw dingen. Ik ben rustig want mijn naam wordt bij meerdere clubs genoemd", laat Salcido weten in het Mexicaanse El Mañana.

In het Eindhovens Dagblad is Brands vooral verbaasd over de uitlatingen van de Mexicaans international. "Er is geen enkele club die zich voor spelers van ons gemeld heeft. Dus ook niet voor Salcido." De beoogde opvolger van Salcido, Wilfred Bouma, staat op het punt om naar Red Bull Salzburg te verkassen, wat een vertrek van Salcido niet erg gelegen maakt.