Tofste baas - Tweede Ronde - dag 32

Vandaag hebben we weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

Master Hand (Super Smash Bros.-serie)
Waar de Master Hand vandaan is gekomen is voor velen nog steeds een Mysterie. Waar alle andere karakters in de Super Smash Bros.-serie allemaal uit andere games komen, is Master Hand er het buitenbeentje. Hij is de baas in Melee en Brawl en een goede uitdaging, zelfs voor de ervaren speler. Doordat hij groot is heeft hij de mogelijkheid om zijn vijanden alle hoeken van het veld te laten zien door deze te slaan, te flicken en vast te pakken.

Lich King (World of Warcraft)
Het is natuurlijk een eer om als baas je naam te mogen lenen aan een uitbreidingspakket voor World of Warcraft, De Lich King is dan ook een gigantisch sterke baas. Dat mag ook wel, want hij is de grote leider van The Scourge. Toch duurde het niet lang voordat de baas verslagen werd. Eén dag nadat hij beschikbaar kwam in de game werd hij namelijk al verslagen.

Ganondorf (Zelda)
Ganondorf, Ganon voor vrienden, de duistere tovenaar en natuurlijk aartsvijand van Link. Deze afstammeling van de Gerudo-clan is zo geobsedeerd door macht, dat hij blijft proberen de Triforce compleet te krijgen, zodat hij zal heersen over Hyrule. Hij heeft twee vormen, die van een mens, en die van een varkensachtig wezen, dat op zijn zachtst gezegd, groot kan worden. Lichtgevende of zilveren pijlen staan niet op zijn wenslijst en ook meesterzwaarden behoren niet tot zijn favorieten.

Master HandLich KingGanondorf

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.