FOK!kers masturberen veel

FOK!kers masturberen veel. Dat blijkt uit de speciale poll op de Frontpage. Hierbij moet gedacht worden aan een paar keer per week tot dagelijks.

Maar liefst 38,5 procent van de stemmers zegt elke dag te masturberen. 29 procent doet het zeker een paar keer per week. Negen procent doet het soms en 7 procent nooit.

Enkele reacties: Schoolstudent: "Ik kan dus echt niet geloven dat mensen elke dag rukken, he. Wordt zo snel saai. Of je moet natuurlijk tijd te veel hebben en echte kwaliteitsfilms in overvloed." En LiamP zegt: "Vroeger toen ik net ontdekt had hoe het allemaal werkte, deed ik het nog wel eens vijf keer op een dag. Nu is het meer eens in de vijf dagen."

BobLeSPonge heeft wel een heel aparte kijk op masturberen: "Dagelijks? Als ik vanaf mijn 14e dagelijks met mijn brommer ga rijden, dan hoef ik niet te verwachten dat hij op mijn 30e nog naar de supermarkt kan zonder eerst naar de garage te moeten. Oftewel: gaat het zaakje niet kapot na zoveel masturberen en geeft dat dan geen problemen als je later nog kinderen wilt?"

Ook stemmen?