FOK!games Tofste baas - dag 29

Red wist gisteren met grote cijfers te winnen waardoor hij doorgaat naar de volgende ronde en het op zal moeten nemen tegen Shoa Kahn en Lavos.

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

Genshin (Ninja Gaiden 2)
Deze ninja is de overlord van de Black Spider Clan. Hij is jaloers op de Hayabusa Clan, waar Ryu ook deel van uitmaakt, omdat ze groter en belangrijker zijn. Genshin sluit een pact met de demonische Elizebet. In Ninja Gaiden II vecht je in totaal vier keer met Genshin. De eerste keer zul je er waarschijnlijk wel zo'n tien keer over doen om hem te verslaan, want Genshin is een taaie ninja. Hij is namelijk niet voor niets leider van de clan.

The Joker (Batman: Arkham Asylum)
The Joker is al decennia een geduchte tegenstander van Batman. In 1988 verschijnt hij voor het eerst op een console in de tweede videogame die rond Batman gemaakt is, namelijk Batman: The Caped Crusader. Ook in de meest recente Batmangame, Batman: Arkham Asylum, is The Joker degene die het asylum overneemt. The Joker is een gevaarlijke tegenstander van Batman die niet snel zijn lesje leert. Maar goed, Why so serious?

Gilgamesh (Final Fantasy V)
Sinds Final Fantasy V verschijnt deze baas met acht armen. Hij heeft in elke arm een zwaard en in de latere delen worden dit zelfs bekende zwaarden. In Final Fantasy VIII krijgt hij bijvoorbeeld de Zantetsuken van Odin nadat Seifer hem vermoord heeft. In Final Fantasy XII kun je voor de tweede keer in de serie tegen hem vechten, en dat zul je weten ook! Hij draagt een namaak Buster Sword en een namaak Gunblade, maar desalniettemin is hij dodelijk.

genshinJokerGilgamesh

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.