Angelina Jolie stopt niet met werken

Angelina Jolie is niet van plan om haar bestaan als actrice op te geven. Het tijdschrift Vanity Fair schreef onlangs dat Jolie plannen had om te stoppen met werken. "Ik geloof dat ik iets in de trant van 'ik ben van plan minder rollen aan te nemen, er zijn nog zoveel andere dingen die ik wil doen' heb gezegd", vertelt de actrice in Metro.

In haar laatste film 'Salt' speelt Jolie een CIA-agente die ervan wordt beschuldigd verraad te hebben gepleegd. Ze moest zich voor bepaalde scènes als man kleden. "Mijn borsten werden weg getaped, alles werd in het werk gesteld om mijn vrouwelijke rondingen weg te poetsen."

Haar vriend Brad Pitt kwam tijdens de opnames een kijkje nemen. "Ik zei thuis steeds: ik speel een man, dit wordt heel raar. Brad zei dat het niets uit zou maken, maar toen hij me zag voelde dat inderdaad heel raar."

'Salt' gaat op 5 augustus in première in de Nederlandse bioscopen. Tom Cruise zou eerst de hoofdrol vertolken, maar zijn agenda was bij nader inzien te vol. De rol werd omgeschreven en de naam van de hoofdrolspeler werd veranderd van Edwin naar Evelyn.

Angelina Jolie stopt niet met werken
Angelina Jolie stopt niet met werken (Foto: Novum)