Tester Bulykin overtuigt ADO

ADO Den Haag lijkt in de persoon van Dmitri Bulykin een nieuwe spits te hebben gevonden. De spits van Anderlecht was de laatste tijd op proef bij ADO en heeft indruk gemaakt op de technische staf. Het Laatste Nieuws wist al te vertellen dat er een overeenkomst tussen de beide clubs is.

"Onze staf heeft aan het bestuur laten weten dat we hem er graag bij willen hebben. Nu moeten we kijken of het tot een definitieve overgang kan leiden," aldus ADO-trainer John van den Brom over de 1.93m lange Russische spits. Bulykin werd in 2008 door Anderlecht overgenomen van Bayer Leverkusen, maar bij Anderlecht kwam hij nauwelijks aan spelen toe.

Sinds 2008 kwam Bulykin maar tien keer in actie voor de Belgische recordkampioen. In die tien wedstrijden wist hij de netten maar drie keer te laten bollen. Het afgelopen seizoen speelde de Rus tien wedstrijden op huurbasis bij Fortuna Düsseldorf, maar ook daar wist hij niet te overtuigen. In eigen land speelde hij voor Lokomotiv en Dynamo Moskou met aanzienlijk meer succes.