Denilson haalt uit naar Barcelona

Arsenal-middenvelder Denilson heeft uitgehaald naar FC Barcelona, dat er alles aan doet om Cesc Fàbregas terug te halen. De Braziliaanse middenvelder was furieus over de uitlatingen van Carles Puyol, die had gezegd dat Arsenal Fàbregas tegen zijn wil in Londen hield.

"Ik geloof niet wat Puyol zegt, maar wel in Cesc. Dit vanwege het feit dat Arsenal veel heeft betekend voor de carrière van hem. Ik denk dat hij wil blijven. Het probleem is dat iedereen herhaalt dat Cesc weg wil, dus iedereen begint dat ook te denken."

"Cesc zal er dit seizoen echter zijn om óns te helpen. We hebben hem nodig; hij is onze aanvoerder en zal van grote waarde zijn komend seizoen. Ik heb nog niet gesproken met hem, daar hij op vakantie was, maar ik verwacht hem deze week weer te zien op de training."

Denilson is momenteel zelf geblesseerd en ziet zijn concurrenten - onder meer Jack Wilshere - hun kans pakken. "Jack deed het fantastisch op onze eigen Emirates Cup, het is een speciale speler. Hij is erg rustig op het veld, maar traint fantastisch. Het is een genot om naar hem te kijken. Zo heeft Arsenal nog meer spelers rondlopen. We hebben geleerd van onze fouten afgelopen seizoen, dit seizoen zal er een meer ervaren team staan", stelt Denilson tot slot.