FOK! Film Top-100 2010 - laatste dag!

In het forum Film, Tv & Radio is de negende jaarlijkse verkiezing van de FOK! Film Top-100 van start gegaan. Een hele maand lang kan iedereen z'n top 10, top 25, top 50 of top 100 samenstellen.

Vorig jaar stond de The Shawshank Redemption op nummer één, gevolgd door Pulp Fiction en The Godfather. De volledige lijst is hier te zien.

Wil jij ervoor zorgen dat The Shawshank redemption weer wint, of vind je dat de verzamelde werken van John Candy meer lof verdienen, haast je dan naar FOK! Film Top 100 2010 - 9e editie en deel jouw favoriete films met de rest van FOK!

Lees eerst goed de regels in de openingspost van het topic voordat je een lijst met films plaatst! Als je bepaalde regels over het hoofd ziet, telt je inzending mogelijk niet mee, en is je moeite voor niets! Je kunt vandaag nog tot 18:00 uur stemmen.

Van MVSP hebben wij 2 exemplaren van het Filmjaarboek 2009/2010 gekregen om te verloten onder de inzenders. Het Filmjaarboek is een uitgave van Uitgeverij International Theatre & Film Books. De winnaars worden samen met de uitslag bekendgemaakt.