"Medal of Honor zuigt"

Games krijgen vaak een hoop kritiek van fans en vijanden te verwerken. Veel van die kritiek is op zijn minst opbouwend bedoeld, maar nog vaker zeuren gamers erop los. Tracy Marrow, beter bekend als rapper en acteur Ice-T, heeft nogal wat 'kritiek' op EA's Medal of Honor. Onder de naam FINALLEVEL meldde Ice-T op Twitter dat Medal of Honor volgens hem zuigt.

Ice-T speelde de bèta van Medal of Honor en concludeerde in een korte review dat het spel ontzettend zuigt. "Ik raad iedereen aan om het spel eerst te proberen voordat je het spel gaat kopen. Maar wie weet: de singleplayer is misschien wel zo bruut als Battlefield, maar de multiplayer is ronduit slecht. Om de slechte nasmaak van Medal of Honor weg te spoelen kan je beter een potje Kane & Lynch 2 doen, want die game is 'gangsta'", aldus Ice-T.

Iedereen mag zijn eigen mening hebben natuurlijk, maar weet de rappende man wel dat juist de multiplayer gemaakt is door de mensen achter Battlefield? Medal of honor komt op 15 oktober uit op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Ice-T zegt: "Medal of Honor zuigt!"