Hofland hoopt op korte termijn transfer af te ronden

Kevin Hofland is vermoedelijk aan zijn laatste dagen in dienst van Feyenoord bezig. De verdediger is vanmiddag niet met de selectie van Feyenoord afgereisd voor het trainingskamp in Spanje.

De zaakwaarnemer van de centrale verdediger hoopt een dezer dagen een transfer van Hofland af te ronden. Mocht de komende dagen blijken dat de overgang geen doorgang zal vinden, dan zal de routinier zich alsnog melden in het trainingskamp. Dat melden de Rotterdammers op de officiële website.

Feyenoord verblijft en traint de komende dagen in het Spaanse Isla Canela, nabij de grens met Portugal. Vrijdagavond staat een oefenduel met Benfica op het programma, terwijl een dag later op hetzelfde tijdstip het Engelse Aston Villa de tegenstander is. Hofland zal hierin geen acte de présence geven.

De 31-jarige verdediger heeft een tot 2011 doorlopend contract, maar mag vertrekken omdat hij met zijn hoge salaris fors op de begroting drukt en bovendien geen basisspeler is. Met welke club Hofland in verregaande onderhandelingen is, maakt Feyenoord niet bekend.