FOK!games Tofste baas - dag 20

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Shredder (Turtles)
Shredder is de aartsvijand van de Turtles. Zijn echte naam is Oroku Saki en hij is het jongere broertje van Oroku Nagi. Nagi en Hamato Yoshi (de meester van Splinter) waren verliefd op dezelfde vrouw, wat natuurlijk altijd voor ruzie zorgt. Tijdens deze vete liet Nagi het leven en vluchtte Yoshi naar New york. Saki (Shredder) was uit op wraak en sloot zich aan bij de Foot Clan om een volwaardig ninja te worden. Uiteindelijk werd hij de leider van de Amerikaanse tak van de Foot. Hij doodde Yoshi en zijn geliefde, Splinter wist te ontkomen. De rat kwam in aanraking met de ooze en muteerde in de meester die alle Turtle-fans kennen. Hij trainde de vier Turtles om de strijd aan te gaan met Shredder en zijn meester te wreken.

Seven Force (Gunstar Heroes)
X7, ook wel Seven Force genoemd, is de grote baas in Gunstar Heroes. Deze baas bestaat uit maar liefst zeven stadia waarbij de robot verandert in een rennende man, krab, tijger, adelaar, slang, pistool en een zeeëgel. Elke baas heeft zijn eigen aanvallen en manier om ze te verslaan waardoor het een echte uitdaging is.

Andross (Star Fox)
Oorspronkelijk was Andross een wetenschapper met zuivere intenties. Zijn onderzoek heeft bijgedragen aan Corneria en het Lylat Systeem. Op een gegeven moment begon hij een lust naar macht te ontwikkelen die hem uiteindelijk tot waanzin heeft gedreven. De plannen van Andross om de wereld over te nemen met zijn experimenten werden ontdekt en Fox McCloud, Flaco Lombardi, Peppy Hare en Slippy Toad werden er in Arwings op afgestuurd om zijn plannen tegen te houden.

ShredderSeven ForceAndross

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.